26 dagar kvar till RUL

Orkade inte vänta på remissen längre så jag ringde till ultraljudsmottagningen och bad om att få en tid=)
Har inte tålamod att sitta och vänta=)
 
Det blev iaf den 11/9, så nu börjar nedräkningen.
Kommer aldrig kunna hålla mig tills dess så jag får se om jag kan boka in något kanske i nästa vecka.
 
De senaste nätterna har jag vaknat och frusit helt sjukt mycket, vet inte om det har med graviditeten att göra men jag känner mig inte sjuk i övrigt. Har ingen feber när jag vaknar så vet inte vad jag ska tro. Någon annan som fryser eller har frusit när ni varit gravida?
Har också vaknat på morgonen och kännt att jag måste gå på toa för att näsblod är på väg. Det har jag läst att man kan få så det känns helt ok ändå.
Annars mår jag bra, tycker inte magen växer så mycket dock. Vill bara att de ska börja synas en riktig mage snart.
Har inget tålamod för det här haha
 
Igår kväll blev vi även hundvakt för några dagar. Det var dags för min vän att föda. Imorse fick de en söt lite pojke. Vet inte så mycket mer än att det varit en väldigt jobbig förlossning och att han fick dras ut med sugklocka eller vad det heter.
 
Imorse fick jag även reda på att min syster är gravid, hon har inte BIM förrän på måndag så det är jättetidigt men fortfarande jättekul=) Hon är en av de människor som typ kan ha sex en gång och så blir hon gravid...Så hon hade lite dåligt samvete att det gått så fort för hon vet ju hela vår resa. Men jag är så glad för hennes skull och hoppas att det går vägen både för henne och för oss så att vi kan vara mammalediga samtidigt=)

Kommentarer
Postat av: S

Jag är inte en frusen människa i vanliga fall, men en period i graviditeten frös jag massor, va knappt att tjocka tröjan hjälpte ens. Jag hade bara hört om att man skulle svettas så blev förvånad. Som tur är gick det över.

2013-08-17 @ 07:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0