Blodprov + ultraljud

Kl 8 på morgonen hade jag tid för blodprov på SÖS.
Hade ju även ett ultraljud inbokat lite senare på dagen hos min gynekolog. Han är dock på semester så skulle få träffa hans kollega som jag egentligen inte litar på särskilt mycket.
Men påväg till SÖS kom jag på att jag kanske ska titta in på gynakuten och är det inga folk där så får jag väl hitta på nått bra så att jag får göra en koll där istället:)

Så först in och ta blodprover inför kub på Södra BB sen ner till gynakuten. Inte en människa i väntrummet så ner till akutmottagningen för inskrivning och sen upp igen.
Fick komma in med en gång, har haft hugg och stickningar ut mot vänster ljumske några dagar så sa att jag gärna ville kolla så att allt stod rätt till. Kanske råkade överdriva lite hur ont det gjorde men man blir fan helt knäpp av det här:)

Gjorde världens mest noggranna ultraljud och allt såg bra ut. Plutten hade växt från 14 mm till 26 mm på 8 dagar och hjärtat slog fint så det känns bra.

Nu är jag på väg till västkusten för 3 veckors semester. Hoppas man kan få njuta lite och att allt flyter på som det ska.
Har tid för kub ultraljud måndagen 5 aug, första dagen efter semester. Första gången någonsin man önskar att semestern ska gå fort:)

Liten bild, nu börjar man se att det är en liten bebis;)


Kommentarer
Postat av: nightrose

Vad roligt för dig! ! Njut av semestern och grattis ännu en gång till graven!!

2013-07-11 @ 19:10:26
Postat av: Linda

Va skönt att höra och skönt att du slapp Estella. Hon var hemsk. Min man hade lust att anmäla henne när vi gick därifrån. Ha en helt underbar semester nu.

PS. Jag har tyvärr också längtat tills semestern ska ta slut för vi har KUB i veckan som kommer på torsdag. Kommer säkert ångra sedan att jag önskade att semestern skulle gå fort.

Kram

2013-07-11 @ 20:58:59
URL: http://meumvita.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0