"Låt mig vara"

Nu har snart redan en vecka gått av semester, gud vad tiden går fort.

Första veckan nu spenderar jag och sambon på olika håll, jag i Göteborg hos min familj och han hos sin familj i en annan stad.
Älskar att komma hem och träffa alla men det tar på krafterna att bo hos sina föräldrar. Nu har jag inte bott här varje dag men träffar ändå dom nästan varje dag.
Jag blir behandlad som att jag har någon allvarlig sjukdom, inte bära, gör inte så, sparka inte på bollen, ät inte det, ska du inte sitta still en halvtimma nu (progesteronet), hur mår du, är du orolig.....
Jag får panik snart, snälla låt mig vara!
Man får inte missfall av att putta en plastboll fram och tillbaka med en 2 åring.
Jättebra att folk bryr sig men det här är bara extremt jobbigt.
Tyvärr går det inte säga nått för då blir det bara väldigt dålig stämning.

Träffade min morbror idag också, har nog inte sett honom på säkert 6 månader. Han hinner typ säga hej och fråga hur jag mår innan frågan kommer: Är det inte dags för er att skaffa barn snart, det är väl på tiden?
Att folk aldrig lär sig hur man beter sig, är det bara för att man är i den här situationen man tänker på ett annat sätt?
Jag kommer iaf aldrig mer ställa den frågan till nån och om allt går vägen nu hoppas jag att min släkt tänker till en extra gång i framtiden när jag berättar hur allt ligger till.

Utöver det här har jag en sjukt skön semester, bara tagit det lugnt och njutit av dagarna.
På söndag åker vi till Danmark några dagar och sista vecka blir i sommarstugan.

10+2 idag, brösten känns större och den molnande värken sitter i. När jag hostar el nyser drar det till i ljumskarna vilket känns lite konstigt men antar att det ska vara så.


Kommentarer
Postat av: nightrose

Hehe så konstigt ibland hur folk tänker. Men de värnar bara om din skatt! Men sjukt irriterande! Blir något värre sen när magen syns.
Att det drar och sliter är normalt. Trådarna som livmodern sitter i som sträcks o mjukas upp =)
Hoppas du har en trevlig o mysig semester!

2013-07-19 @ 10:41:09
Postat av: Sussie

Folk borde lära sig att aldrig ställa frågan om barn! Blir så sjukt irriterad när jag hör det och det blev jag redan innan vi ens tänkte på barn. Stryk ska dom ha ;-)
Härligt att du har det bra på semester trots överbeskyddande familj :-). Njut av resterande veckor!
Stor kram

2013-07-19 @ 19:09:24
Postat av: Jessica

Hej! Jag håller med kommentatorerna innan: vad är problemet med folk som inte har fattat (efter att det har uppmärksammats så länge i alla medier) att barn inte "bara blir till" för alla? Innan jag och min sambo började vår ivf-behandling fick jag den där frågan en gång för mycket på en släktträff och fräste "det har du inte med att göra!" Och då blev det tyst ;)

2013-07-25 @ 10:29:05
URL: http://jessfarts.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0