40 jobbdagar kvar

Idag har jag 40 jobbdagar kvar innan jag går på mammaledighet.
Jag förstår inte vart tiden tog vägen=) Sen är det ju fler dagar kvar tills bebisen kommer såklart men tänk att jag bara ska jobba 40 dagar till.
Har tagit semester hela jul och nyår vilket egentligen bara är 5 semesterdagar men jag blir ledig från den lördagen 21 dec - 7 jan. 
Har lämnat in att jag vill jobba fram till den 17 jan, det är 3 veckor innan beräknad födsel vilket känns rätt rimligt om allt flyter på som det ska och man mår bra.
 
Idag blev jag erbjuden att sitta på tunnelbanan på väg till jobbet men eftersom jag inte har så ont av att stå än så tackade jag så mycket men sa att det är ok=)
 
Jag längtar så till TUL så jag får se min lilla bebis igen, fram till RUL kändes det som vi gick på UL varannan vecka och nu ska man hålla sig ända till v 32. Hoppas att min sambo inte ångrat sig om att titta kön för jag är så sjukt nyfiken. Majoriteten av alla tror att det är en pojke där inne men jag börjar mer och mer tro att det är en tjej så vi får väl se vem som har rätt=) Inte för att det har någon som helst betydelse men bara kul att gissa lite=)

Kommentarer
Postat av: Fertilitetsresa

Åh vad mysigt! Snart är du där <3
Tiden till jul rusar ju fram, wow, grattis!!
Du en fråga, jag kan ju inget sådant (än iaf):vad står TUL och RUL för?
Kramar!!

Svar: TUL = Tillväxtultraljud som man får i v 32 om man gjort IVFRUL = Rutinultraljud som man gör runt vecka 18-20
Jag håller alla tummar att du är där snart också. Tänker på dig den här veckan<3
Kram
varvagtilldig.blogg.se

2013-11-09 @ 12:32:15
URL: http://fertilitetsresa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0