Föräldrautbildning + vattengympa

Igår var det dags för första träffen av 3 på föräldrautbildningen. Vi var totalt 4 par med beräknad födsel mellan 9-14 feb. 3 timmar gick väldigt fort även fast jag inte riktigt vet om vi pratade om=)
Vi fick börja med att presentera oss själva sen delade vi upp oss i en tjej och en killgrupp för att diskutera vad vi ville få ut eller vad vi ville ta upp under de här gångerna.
Skulle hållt på till 19.00 igår men jag fick smita lite tidigare för att hinna till vattengympan som började 19.15.
 
Passade även på att ta mitt blodtryck när jag var där igår eftersom jag den senaste veckan kännt att hjärtat rusat/pulsen slagit i 190 vid några tillfällen. Men blodtycket såg bra ut 130/60, undertrycket hade sänkts lite från förra gången men övertrycket låg fortfarande på 130. Barnmorskan tyckte dock inte det var något konstigt.
De sa att hjärtat kunde rusa lite mellan v 28-32 pga det är en stor tillväxtfas, så jag får väl bara tänka på något annat när det händer.
 
Vattengympan låg typ 5 min från SÖS så det gick väldigt smidigt att gå imellan. Tror vi var 12 st som plaskade runt i poolen under en timma. Det var skönt att få röra på sig lite men sjukt vad tung man kände sig när man gick upp=)
 
Annars rullar veckorna på, gick in i v 29 idag. Helt otroligt faktiskt. 
Ska uppdatera er med en magbild snart också, kanske kommer imorgon=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0