Vecka 26 (25+0)

Ännu ett delmål avklarat.
25 fulla veckor avklarade, bara 15 kvar=)
 
Idag var även beräknad födsel för min lille plutt som försvann alldeles för fort i våras. Det är faktiskt inget jag tänker på längre men sjukt vad tiden har gått fort sen dess. Nu håller vi alla tummar att den lille krabaten som bor i min mage nu stannar kvar och att allt går bra.
 
På torsdag åker vi till göteborg igen, min syster fyller 30 så det blir kalas för släkten på lördag. Har inte träffat någon i släkten sen jag jag berättade efter kubet så ska bli intressant att se och höra om dom tycker jag blivit stor=)
På fredag ska vi vara barnvakt till min systers lilla tjej. Hon kommer sova hos mina föräldrar vilket vi också ska göra så vi kommer vakna upp tillsammans på fredagmorgon.  Åh vad jag längtar<3 
 
Det är även dax för ett besök hos barnmorskan på torsdag. Då ska vi få lyssna på hjärtat igen, hoppas hoppas att det låter bra.
 
Magbild från imorse:
(Snyggt när man viker ner tyget från mammabyxorna=)
 
 
Måste även lägga upp den här bilden idag, det är nu 15 år sedan men det känns fortfarande som igår.
I den här branden (Backabranden) förlorade jag en av mina vänner, hon var då 16 år och skulle fylla 17 några veckor senare.
Jag visste inte att hon skulle dit men när jag vaknade den morgonen och såg på nyheterna vad som hade hänt så fick jag bara en sån känsla och bara visste att något var fel. Skickade ett mess till henne med en gång men fick såklart inget svar och känslan jag fått visade sig stämma. 
Helt sjukt hur man ibland bara kan veta att något är fel.
Mina tankar går till dig idag, kommer aldrig glömma dig<3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sussie

Fina magen!

2013-10-29 @ 21:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0