Buff buff

Jag har ju känt att det kittlar i säkert 3 veckor nu men de senaste dagarna har jag verkligen känt sparkar.
El vad jag tror är sparkar:) Vet inte vad det skulle kunna vara annars.
I söndags kom det två sparkar som tom min sambo kände.
Kan det vara möjligt att sparkarna är så tydliga redan?

Igår ringde klockan på morgonen och jag låg på sidan i sängen. Då känner jag hur det buffar på den sidan som är mot madrassen. Lägger mig på rygg och lägger handen på magen och känner verkligen hur bebisen börjar sparka ganska långt ner och sen flyttar sparkarna uppåt, precis som att den rulla runt där inne.
"Fattar" ju fortfarande inte att det växer nått där inne men inbillar mig iaf att det verkligen är bebisen som jag känner.

En annan mindre trevlig sak är att jag höll på att svimma på tunnelbanan på väg till jobbet igår. Sjukt läskigt när man känner hur allt börjar snurra och att man inte ser så bra längre.
Fick typ huka mig ner på knä för att få tillbaka kontrollen och sen försöka ta mig till en ledig plats så att jag fick sitta ner.
Ringde barnmorskan men hon sa att det är vanligt och att jag kan försöka ha nån frukt el liknande med mig och äta så fort jag börja känna att det är på gång.

Vecka 20 idag, 5 dagar till och jag har gått halva tiden:)


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag kände och såg tydliga sparkar redan i v18 så jag tror att det du känner är sparkar också :) njut bara! Jättekul att följa din resa till en liten bebis och önskar er all lycka!

2013-09-17 @ 20:25:02
Postat av: Linda

Va härligt att du känner tydliga sparkar. Såklart det är bebis. Blir lite avundsjuk. Jag känner fortfarande inte tydligt och jag är ju två veckor före dig. Har sista dagarna känt svaga små buffar/tryck på insidan, men jag vill känna på riktigt så man inte behöver vara osäker på vad det är.
Kanske dags för en fika snart igen?
Kram!

Svar: Absolut, tror Sussie skulle höra av sig till dig och kolla när du kunde=) Kram
varvagtilldig.blogg.se

2013-09-17 @ 21:01:31
URL: http://meumvita.blogspot.se
Postat av: Langtarefterbarn

Va härligt att känna sparkar!

2013-09-21 @ 22:55:07
URL: http://langtarefterbarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0