Första tanden

Nu är första lilla tanden på g, ser hur den börjar sticka upp ur tandköttet och man känner den med fingret:)
Han har grejat med nappen mycket de senaste dagarna, biter å gnuggar den mot tandköttet samtidigt som han tar in och ut den ur munnen 150 gånger. Har funderat vad han håller på med men det måste ju vara tanden som kliar.
Hoppas han inte börjar nafsa mig när jag ammar bara:)

Han har förövrigt fått för sig att man bara kan äta på ena bröstet. Han vägrar verkligen att suga på det högra. 
Så jag har tillslut fått pumpa det bröstet istället. Fattar inte vad grejen är, kan det vara så att det inte kommer lika mycket där och han kommer ihåg det?Kommentarer
Postat av: Nightrose

Åh hoppas du slipper bitandet. Vi hade en del bett i början men sen gick det bra igen.

Lille D tog också och vägrade ett bröst ett tag. Testa med att ha hnm i samma position som med vänstra. Alltså om ni liggammar så ligg huvud mot huvud.. eller om du sitter upp lägg amningskudde/kuddar så att han ligger med huvudet i armhålan typ. Det kan hjälpa. Ibland får de bara för sig att en position är bättre än en annan.

Svar: Känns som jag försökt allt, har iofs inte testat att sitta och ha han med huvudet i armhålan:) Får testa och se om det funkar. Liggammar ganska ofta och det har funkat bra åt båda håller men nu tvärvägrar han att vända sig till höger bröst. Knasbebis:)
varvagtilldig.blogg.se

2014-08-08 @ 22:38:00
Postat av: Nightrose

De har sina småfaser! :) Men testa att även vid liggamning att ha hans fötter mot ditt huvud. Då blir det som om han ligger mot väster bröst trots att det är höger. Busunge! :)

Svar: Smart, så långt tänkt jag inte:)
varvagtilldig.blogg.se

2014-08-12 @ 12:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0