Själv med lillen

Idag började sambon jobba igen och jag är ensam hemma med lillen.
Har ju varit ganska beroende av sambon de här veckorna pga snittet så det här blir en utmaning.
Får ju inte bära något förutom bebisen vilket gör att hela vagnen tex måste stå i källaren och det blir att krångla sig ut genom 3 dörrar för att ta sig ut.
Vi har haft chassit i cykelförrådet och sambon har burit ner liggdelen varje gång men det funkar ju inte nu och jag vill inte ha liggdelen i cykelförrådet då det luktar bensin där.

När äter man och typ duschar/går på toa när man har en bebisen som inte tycker det är jättekul när man inte är bredvid honom hela tiden:)
Det blir att hitta rutiner nu och försöka smyga iväg när han sover som bäst.

På onsdag är det BVC besök igen. Det tar typ 5 min att gå dit vilket är skönt så slipper man ta t-bana el bilen.
Undra hur mycket han växt nu:)
Kommentarer
Postat av: Christine

Hej! Har följt hela din resa o har själv gått igenom en liknande. Är så lustigt att vi föder på sös nästan samtidigt. Vår kille kom 14 feb o mitt vatten gick 15.45 den dagen :)

Svar: Hej, kul att du kommenterade. Oj vad lika vi var, häftigt att det kan bli så:) Har du någon blogg som man kan följa er på? Hoppas allt går bra för er!
varvagtilldig.blogg.se

2014-03-04 @ 12:44:49
Postat av: Karin Johansson

Hej, jag har också följt dig från början (ivf tråden aug) och har gått in och kikat här ibland via nightrose blogg. Stort grattis, så underbart!
Jag hade också svårt att röra mig osv i början även om jag födde vaginalt, så min sambo var hemma med mig hela sommaren. Kan inte din man fråga om han kan få ledigt längre? Flera i min mammagrupp gjorde likadant då det var svårare i början än de trott. Ang lukter måste han vänja sig, det blir bara värre ju äldre de blir. Lycka till! Kram Snövitt

2014-03-11 @ 10:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0