7 timmar kvar..

På det här året....
2012 blir verkligen inte ett år som man kommer vilja blicka tillbaka på, snarare glömma bort helt.
 
Julledigheten har varit supermysig och jag har spenderat i stort sett hela dagarna med min syster och hennes dotter.
Det har verkligen hjälpt mig att inte tänka på allt som varit utan bara kunnat njuta av dagarna.
Hade velat stanna kvar i Göteborg för där är allt så lätt, känns som att jag lever i en annan värld när jag är där.
 
Ikväll blir sista prövningen på det här året, att fira nyår med min vän som nu är gravid i vecka 8. Har fortfarande inte riktigt kunnat glädjas med dom även om jag gärna vill. Hoppas det vänder snart för vill inte vara sån, men det är svårt när det gör ont att veta att de lyckats men inte vi.
 
Önskar er alla en riktigt trevlig kväll och ett GOTT NYTT ÅR:)
Och till er i samma sits, kämpa vidare, det kommer jag att göra!

God Jul!

Julafton och testdag! 
Testet visade som väntat minus men jag har känt mig glad hela dagen ändå.
Har haft 3 supermysiga dagar än sålänge och jag har 6 hela dagar till innan jag ska åka hem igen.
I lördags var vi på jul på Liseberg och även om det inte fanns någon snö så va det mysigt där inne. Hade aldrig varit där på julen innan så det va på tiden:)
Ska se om jag kan lägga upp några bilder imorgon, för det verkar inte fungera från mobilen.
 
Jag har äntligen fått ok från min sambo på att sätta in 2 ägg nästa försök OM läkaren tycker att det är ok:)
Kommer fortsätta att äta progynon och sen den 9 jan ska jag ringa Linné och få en tid för att kolla slemhinnan så fort som möjligt.
 
Nu ska jag sova lite efter en lång dag:)

Minus minus minus

Ruvardag 11 idag och jag ville testa för att vara lite förberedd inför julafton. Vet inte riktigt vad jag ska förbereda mig på iofs för jag har varit rätt inställd hela det här försöket på att det inte kommer att fungera.
Efter förra försök gick lixom luften ur mig och var inte alls motiverad inför den här omgången.
 
Visst, många av er tänker nog att men det är inte kört än och det är väl sant men känslan i min kropp säger att det är kört.
2012 var inte vårt år helt enkelt, får hoppas på att 2013 blir bättre.
 
Ska se om jag kan vända min sambo på de här tre veckorna som kommer så att vi kanske får sätta in de två sista vi har i frysen i januari. Det kommer inte bli det lättaste men jag ska försöka iaf=)
 
Ikväll åker jag hem till Göteborg och stannar där i 10 dagar, jag ska sno gullungen från min syster och mysa hela veckan=)

Halva tiden har gått..

Ja nu är det bara 1 vecka kvar till den stora testdagen på självaste julafton.
Har verkligen inte levt som att jag ruvar den här gången, det har lixom varit omöjligt med all snö. Jag har pulsat och släpat grejer i snön, skottat fram bilen flera gånger den här veckan, stressat hit och dit.. Ja vi får väl se, har noll förhoppningar om att det ska lyckas så vi får väl se.
 
Annars mår jag bra, känner ingenting i magen, mår inte illa, är inte tröttare än vanligt, inga ömmande bröst - mår precis som vanligt helt enkelt.
 
Idag ska jag fika med mina vänner från familjeliv-
 
gruppen. Blir en snabbfika då jag har så sjukt mycket att fixa innan fredag då jag åker hem till Göteborg. Har tagit ledigt 27 och 28 december så jag blir ledig från 22 december fram till 2 januari=) Så himla skönt!
 
I övrigt så går mina tankar till en av mina kollegor som råkade ut för en svår svår olycka i fredags och svävar mellan liv och död=( Tänker på dig <3
 
 

Ruvardag 4

Tänker knappt på att jag ruvar den här gången. Har så mycket annat att tänka på så hinner inte grubbla så mycket.
Känns lixom så overkligt på något sätt att det ens skulle vara möjligt att det faktiskt fäster den här gången.
 
Har ångest över att julafton är om lite mer än en vecka. Har inte handlar en enda julklapp så det blir väl att ägna hela lördagen till shopping.
Har inte jättemånga att handla till men ändå, vill inte bara köpa något utan vill att det ska finnas lite tanke bakom.
 
I onsdags var jag på julbord med jobbet, lyckades komma undan med att dricka julmust men smet från själva festen. Som tur var va det fler som drack julmust till maten så jag slapp jobbiga frågor=)
 
Ha en underbar helg!

FET 3

Hade en ganska sen tid igår för återföring och till skillnad från tidigare gånger höll jag knappt koll på mobilen. Inför den här gången har jag haft ett annat lugn, har inte orkat googla en massa saker, ingen akupunktur, inga regler vad jag får äta och inte får äta som jag följde vid akupunkturen utan mer att det här får gå som det går.
 
Telefonen ringde inte så det betydde ju att ägget iaf klarat upptiningen.
Väl på plats fick jag veta att en cell dött men att det var ett väldigt fint 3 celligt embryo som skulle sättas in. Jaha då var det kört igen var min spontana tanke men vi får väl se om de här lilla 3 celliga kan göra så jag får en fin julklapp.
 
Så nu är jag ruvare igen med testdag på JULAFTON, positivt el negativt det återstår att se=)
 
Linné har stängt när jag har testdag och skulle det inte ta sig så fortsätter jag bara med progynonen och sen blir det ett nytt försök när de öppnar igen i januari. I frysen har jag kvar ett 2 dagars och ett 5 dagars.
 
Då håller vi tummarna igen=)
 

Uppsala t/r

Jag var inte direkt jättesugen på att köra upp till Uppsala imorse när vädret är som det är.  Bilen var helt insnöad  igår och ingen av småvägarna utanför oss var plogade ordentligt. Som tur var har jag en väldigt snäll sambo som stod typ hela eftermiddagen igår och skottade fram bilen så jag kunde komma iväg smidigt imorse.
Vågade inte chansa så jag gick upp och satte mig i bilen redan kl 6 imorse så att jag slapp stressa, det va ju dock knappt en bil ute så jag kom fram typ 50 min för tidigt=) Men hellre det än att behöva köra för fort i det här vädret.
 
Ultraljudet gick iaf snabbt och lätt, slemhinnan var 8 mm och det blir återföring blir på måndag.
Frågade om det fanns något man kunde göra för att hjälpa embryot lite på traven och den här gången ska jag ta ägglossningssprutan trots att inga ägg kommer lossna. Hormonet i den sprutan har visat att det kan ge lite extra hjälp så vi testar det den här gången.
Han sa också att man ev nästa gång kan tina två och odla vidare dem några dagar för att se vilken som klarar sig bäst. Så vi kanske testar det nästa gång om det inte funkar den här gången.
 
Om något överlever på måndag blir det som jag trott, testdag på julafton. Det är bara att hålla alla tummar som går och hoppas tomten tyckt att jag varit snäll iår=)
 
Trevlig helg!

Nominerad!

Jag har fått en nominering av en tjej som jag lärde känna via ett forum på familjeliv. Vi har träffats några gånger och hon går igenom samma resa som jag gör. Hon gör sitt tredje försök den här veckan och jag håller alla tummar jag kan att det ska gå vägen. Tack för nomineringen, och vi ska lyckas någon gång du och jag också=)
Hennes blogg hittar ni här Livet i stort och smått
 
 
Så var det dags för mig att nominera 5 bloggar som jag följer och som berört mig väldigt mycket.
Ni är så otroligt starka personer allihop och jag önskar er all lycka!
 
Vägen mot tre  (Adoption)
Jag har följt Emelie och Anders resa ända sen tv programmet Drömmen om ett barn. Nu har de äntligen efter flera års väntan fått hem lille Aaron. Även om jag aldrig träffat dom så grät jag när jag läste att de fått barnbesked.
 
Nigi (Adoption)
Halkade in på Cissis blogg då jag själv fastnat för Ryssland. Cissi har kämpat i många år med flera missfall bakom sig, men har nu äntligen fått hem en otroligt söt liten pojke. Jag är så himla glad för hennes skull trots att jag aldrig träffat henne.
 
Elefantgraviditet (Adoption)
Den här bloggen är anonym men handlar om X långa väg till att få hem sitt efterlängtade barn. För ca en månad sen åkte de ner till Ryssland för tredje gången och den här gången fick Lillplutten äntligen följa med hem.  
 
Iter ad a familia (IVF)
Har följt den här bloggen ett tag och hon kämpar liksom mig med ivf och har fler misslyckade försök bakom sig.
Förhoppningsvis blir hon ruvare igen den här veckan och jag hoppas verkligen att det lyckas den här gången.
 
Kampfisken (IVF)
Vi har följt varandra ett bra tag och jag tittade in på bloggen nu på morgon och det visar sig att hon äntligen fått sitt plus=) Fortfarande väldigt tidigt men jag håller alla tummar som går att det ska gå vägen!
 
Reglerna för utmärkelsen är:
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den.
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar.
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0