Ny vecka

Ja nu har en vecka till gått och för första gången någonsin har den faktiskt gått fort:)
Förra vecka jobbade jag typ totalt 3 dagar så kan varit därför.
Måndag: Halvdag-kub
Tisdag: Heldag
Onsdag: Halvdag-inskrivning nr 2
Torsdag: Heldag
Fredag: Ledig

Hade min syster, sambo och deras dotter på besök hela helgen så tiden sprang iväg. Tråkigt eftersom de kändes som de knappt hann komma innan de skulle åka igen men bra för att man hinner inte tänka så mycket.

Magen känns som den växer hur mycket som helst från morgon till kväll. På morgon syns det inte så mycket men på kvällen ser jag verkligen gravid ut.
Har tagit kort i 13+0 och idag 14+0 men väntar nog en vecka till innan ni får se:)

Undra hur länge det dröjer innan dom på jobbet (som inte vet) börjar undra. Ska bli kul att se vad dom säger el om någon vågar fråga.

Går och väntar på kallelsen till RUL, vill veta datumet så man kan ha ett mål och så jag vet hur lång tid jag har på mig att övertala sambon att ta reda på könet:)


Kommentarer
Postat av: Linda

Kul att tiden går fort. Jag har drömt massor av mardrömmar sista nätterna om att Mini är död, växt alldeles för lite, att jag blöder och har ont. Otäckt. Såg ju hjärtat slå för bara en vecka sedan så det borde vara lugnt, men blir ändå nojig.

Kram

Svar: Ja men nu går tiden väldigt långsamt igen. Usch vad jobbigt med mardrömmar, har klarat mig än så länge förutom en natt då jag drömde att jag fått cancer och bebis kommer dö. När slutar man vara så nojjig?=) Kram
varvagtilldig.blogg.se

2013-08-13 @ 17:44:53
URL: http://meumvita.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0