Vecka 28 (27+0)

Ny vecka igen, förstår inte vart dagarna försvinner någonstans.
 
Nästa vecka börjar både föräldrautbildningen och vattengympa.
Föräldrautbildningen är på 3 gånger och 3 timmar varje gång. Vet att det inte är så lång tid kvar nu men det känns väldigt overkligt att prata om förlossning och sånt. Ska jag verkligen ligga där om drygt 3 månader och föda?
 
I övrigt mår jag fortfarande bra, känner mig lite klumpig när jag ska ta mig upp från soffan/sängen men det är väl kanske inte så konstigt=)
Sömnen är lite si sådär, ena natten sover jag jättebra medans andra natten kan jag knappt sova för att det kryper i benen. Sjukt jobbigt när man vet att man ska upp och jobba.
 
Upptäckte även i helgen att åka i baksätet av bilen med full bil inte är någon höjdare, höll verkligen på att svimma tillslut och då åkte vi kanske 30 min. Fick veva ner rutan i slutet men knappt det hjälpte så det var tur att vi kom fram när vi gjorde för om vi hade åkt 1 min hade jag garanterat varit borta.
Lite läskigt det där men börjar känna av när det kommer och om jag får i mig en frukt el liknande brukar det ge med sig. Men from nu kommer jag endast sitta fram eller köra bilen, min kropp verkar inte tycka om trånga utrymmen längre.
 
Idag är det dags för influensavaccin då min barnmorska rekomenderade det. Brukar inte ta det men eftersom man visst är i riskgruppen när man är gravid så är det väl lika bra + att vi får det gratis på jobbet.
Man kan ju få influensasymtom av själva sprutan så vi får väl se om jag klarar mig eller om jag blir sjuk resten av veckan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej kompis!

Kul att du mår bra. Tänk att det närmar sig för oss nu. Känns helt overkligt. Tur det är jul, nyår och allt snart, då kommer tiden bara försvinna tror jag.

Jag tog också influensavaccinet i år, brukar inte heller ta annars. Jag tillhör ju två riskgrupper nu (astmatiker + gravid). Den enda känningen jag fick var lite ömhet på insticksstället. Tvingade även mannen att ta den då jag inte ville att han skulle dra hem influensan till lillkillen sedan. Mannen blev jättesjuk stackarn. Fick nästan 40 gr feber och låg med frossa, halsont och fruktansvärt ont i musklerna i tre dagar. Sedan bara försvann det. Det är extremt ovanligt att det blir så, så jag fick lite dåligt samvete att jag tvingat honom. Men det sägs att ju kraftigare reaktion, ju bättre tar sprutan så han är väl immun i flera år nu.
Kram!

2013-11-12 @ 09:45:31
URL: http://meumvita.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0