Vecka 26 (25+0)

Ännu ett delmål avklarat.
25 fulla veckor avklarade, bara 15 kvar=)
 
Idag var även beräknad födsel för min lille plutt som försvann alldeles för fort i våras. Det är faktiskt inget jag tänker på längre men sjukt vad tiden har gått fort sen dess. Nu håller vi alla tummar att den lille krabaten som bor i min mage nu stannar kvar och att allt går bra.
 
På torsdag åker vi till göteborg igen, min syster fyller 30 så det blir kalas för släkten på lördag. Har inte träffat någon i släkten sen jag jag berättade efter kubet så ska bli intressant att se och höra om dom tycker jag blivit stor=)
På fredag ska vi vara barnvakt till min systers lilla tjej. Hon kommer sova hos mina föräldrar vilket vi också ska göra så vi kommer vakna upp tillsammans på fredagmorgon.  Åh vad jag längtar<3 
 
Det är även dax för ett besök hos barnmorskan på torsdag. Då ska vi få lyssna på hjärtat igen, hoppas hoppas att det låter bra.
 
Magbild från imorse:
(Snyggt när man viker ner tyget från mammabyxorna=)
 
 
Måste även lägga upp den här bilden idag, det är nu 15 år sedan men det känns fortfarande som igår.
I den här branden (Backabranden) förlorade jag en av mina vänner, hon var då 16 år och skulle fylla 17 några veckor senare.
Jag visste inte att hon skulle dit men när jag vaknade den morgonen och såg på nyheterna vad som hade hänt så fick jag bara en sån känsla och bara visste att något var fel. Skickade ett mess till henne med en gång men fick såklart inget svar och känslan jag fått visade sig stämma. 
Helt sjukt hur man ibland bara kan veta att något är fel.
Mina tankar går till dig idag, kommer aldrig glömma dig<3
 
 
 

Ett år äldre

Då fyller man år igen, shit vad tiden går fort. Kan inte fatta att jag är 32 nu.
Kändes som igår man fyllde 30 och det känns inte som hela resan mot ett barn startade för snart 3 år sedan.
 
Har blivit firad på jobbet med fika men ikväll ska jag till stallet för att hålla i en hoppkurs så firandet med sambon får vänta=) Känns inte som att det är så speciellt att fylla 32 så behöver ingen jätteuppvaktning från honom=)
 
Bebis har varit väldigt livlig i helgen, så behöver inte oroa mig för att den inte lever där inne. Hoppas det fortsätter så, tycker inte om när jag inte känner något.
60 % har gått nu och imorgon går jag in i vecka 25. Nästa vecka är det dags för ett besök hos barnmorskan igen, hoppas att hjärtat låter lika bra som förra gången.
 
Just det, har anmält mig till vattengympa. 5 gånger med start om ca 1 månad. Längtar dit så att man kan få röra på sig lite=)
 

 
Bild från helgen - 23 + 5

Magbild 22+5

Längesen jag la upp en bild på magen så här kommer en:)
 
Bebis har för övrigt levt rövare där inne igår kväll och idag. Man ser verkligen hur hela magen hoppar:)
 
 Barnvagn check

Ja då står det helt plötsligt en barnvagn i hallen. Fattar inte att vi precis köpt en:)
Jag fastnade ganska direkt för Brio Smile men har inte haft någon panik att köpa. Så vi har haft lite koll på blocket för har man tur så kanske de dyker upp något men eftersom det är en ny modell för i år har vi inte haft så stora förväntningar.
Men igår dök det upp en helt ny, liggdelen var använd 3 gånger och sittdelen är fortfarande prislappen kvar på :) Tjejen hade vunnit en annan och ville behålla den istället.
Fick me helt ny skötväska, regnskydd, åkpåse/säck till sittdelen, mugghållare och myggnät oxå.
5500 kr fick vi betala, känner mig sjukt nöjd:)
 
Bebis var ganska lugn i helgen och måndag-torsdag dag så började nästa fundera på att boka in ett ul för att se så att allt såg bra ut men igår kväll vaknade den till liv igen och sparkade och rullade runt typ hela kvällen. 
Idag har varit en livlig dag oxå så nu känner jag mig lugn igen.
 
Trots inköp av vagn tycker jag det är lite läskigt att handla grejer för en del av mig är fortfarande rädd att det inte ska gå vägen. Konstig känsla men det kanske är normalt.
Magen går inte dölja längre iaf, inte för att jag försöker men även de tröjor som satt lite löst innan börjar sitta tajt:)
 
Nu hinner jag inte skriva mer, ska till Friends och heja på Sverige :)


 

Vecka 22 (21+2)

Helgen som var åkte ifrån Stockholm på en liten weekend i Borlänge/Falun.
Vi hade presentkort på 2 hotellnätter så vi valde att åka nånstans där vi inte varit innan och så blev det dit:)
 
På lördagen gjorde vi en utflykt till Falu koppargruva och tog en guidad visning i gruvan. Riktigt häftigt men sjukt många trappsteg:)
Söndagen ägna vi till shopping både på Barnens hus och Borlänges shoppingcenter.
Försöker komma fram till vad vi ska ha för vagn men det är inte helt lätt. Tror dock vi båda fastnat mest för Brio Smile  så vi får väl se vad det blir:)
 
Magen börjar växa på riktigt nu och bebis sparkar för fullt även om det är mer vissa dagar och mindre vissa. 
Fler å fler på jobbet har frågat nu så jag gissar att den inte går att dölja längre:)
 RSS 2.0