Göteborg

Nu är både jag och sambon lediga tillsammans i 7 veckor. 
Hela semestern kommer spenderas på västkusten och jag kommer försöka vara så mycket som möjligt i Göteborg.
Den här veckan är sambon med men jag hoppas på att få lite egentid här också.
Låter kanske konstigt men jag vill vara så mycket som jag bara kan med min syster och hennes lilla familj och jag kan bara vara i deras lilla sommarstuga och inte göra något speciellt. Men när sambon är med känner jag mig stressad för jag vet att han inte tycker det är lika roligt. Han säger inget rätt ut men det märks.
Planen är att vara hos hans mamma där han är uppväxt nästa vecka och sen åker jag tillbaka till Göteborg själv veckan efter:) Längtar redan nu:)

Idag har vi varit runt och kollat på olika område där vi kan tänkas bo då vi ska flytta hit lagom tills jag börjar jobba igen om allt löser sig smidigt med jobb och boende.
Blir lite delade känslor här för jag vill bara att tiden ska springa iväg så vi äntligen kan flytta tillbaka men det innebär samtidigt att lillen redan är 1 år och att jag inte ska vara mammaledig mer. Så lite jobbigt läge...

På lördag är det dags för dop. 
Min mamma har sytt en ny dopklänning eftersom vår lille klump var alldeles för stor för min gamla klänning:)
Jag och sambon ska läsa en dikt tillsammans och det är verkligen det värsta jag vet. Inte just att läsa en dikt utan prata inför folk. Har inga problem med det i receptionen på jobbet el i stallet när jag håller lektionen men så här när det är uppstyrt el när man gick i skolan inför klassen.
Jaja det är väl bara att bita ihop för det måste göras känner jag.

Kommer ett till inlägg så snart jag hinner om lillens utveckling, för här går det undan:)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0