Hosta

Sen början av november har lillen hostat. Ibland mer och ibland mindre.
Har varit på vc 2 gånger, första gången tog de halsprov och andra gången sänka men inget visar något. Lungor och hjärta låter bra.
Men eftersom de säger att det går över och det inte gör det så bokade jag en tid hos en barnläkare på Alva barnkliniken för att få ett riktigt utlåtande.
Hon kom väl ganska snabbt fram till att han nog har luftrörskatarr/förkylningsastma så nu har vi fått inhalator som vi ska försöka få honom att andas i morgon och kväll.
Hoppas det hjälper honom och att luftrören får läka lite från all hosta.

God fortsättning

Nu blev det så där långt mellan inläggen igen. Hur kan tiden bara försvinna? Tänker skriva varje dag men så kommer det något imellan.

Nytt år, ja vad säger man om 2014? Ett år där min högsta önskan blev sann och ett år där man fick kalla sig själv mamma. Tänk att det gick till slut:)
Lilleman blir 11 månader om en vecka och den här sista månaden har det verkligen hänt grejer.
På läkarkontrollen vid 10 månader hade han inte ställt sig el gått utmed saker, verken läkaren el jag var särskilt orolig. Han tar det i sin takt:)
I övrigt känns det som allt hänt från 9-10 månader, han säger mamma (mest när han blir frustrerad el ledsen:), han äter med händerna, sover hela nätterna, vinkar, klappar händerna, kramas ja listan kan nog göras lång.
Sen strax innan jul vill han bara gå men han är inte särskilt stabil så han är som Bambi på hal is och våra ryggar håller på att dö. Han blir hysterisk när vi sätter ner honom, herregud vilket temperament en sån liten kan ha. 

Sen för några dagar sen kom han på det där med att stå på alla fyra och efter det har det gått fort, nu är lugnet slut:) Han reser sig mot allt, dock tror han att han kan gå själv så det är ju inte direkt att han är försiktig utan han bara släpper och går/faller. Livsfarligt, han kommer ju slå halvt ihjäl sig.
Han har även kommit på att det är roligt att kasta sig bakåt när sitter, så man vågar ju inte lämna honom. 
Tokiga unge:)
RSS 2.0